Funeràries

Funerària Fontanova de Fontanet i Sunyé:

fontanova_banner

POBLACIONS ON ES PRESTEN SERVEIS:

Donem cobertura a TOTA LA COMARCA DEL BAGES i a més amb Tanatoris a les poblacions de,
Manresa, Cardona, Navarcles, Sant Joan de Vilatorrada i Súria.

Oficines centrals
c/ Bruc, 11-13 (Manresa)
Tel. d’atenció les 24 h: 93 875 06 06
Fax: 93 876 85 03

La funerària Fontanova de Fontanet i Sunyé és una empresa familiar que té els seus orígens a principis del segle XX, quan va començar l’activitat per part de la família Fontanet.

La seu central de l’empresa està situada a Manresa i té un total de cinc tanatoris distribuïts per la comarca del Bages, en els quals s’ofereixen serveis a les famílies, amb o sense assegurança de defunció, les residències, els centres sanitaris i les associacions de veïns de totes les poblacions de la comarca.

La nostra filosofia de servei es basa en el compromís amb les famílies i oferim un servei personalitzat de qualitat que desenvolupen cada dia més de 15 professionals altament qualificats.

Ens encarreguem de tot, des de tramitar la documentació i preparar tot el funeral, amb cerimònies personalitzades amb acompanyament musical, fins al trasllat al cementiri o al crematori.

També fem trasllats nacionals i internacionals, cerimònies especials per a cendres, exhumacions, trasllats de restes, etc. Tot de la manera més còmoda, amb la màxima qualitat i agilitat.

———

Funerària del Bages:

Empresa de serveis funeraris creada el 1905, hereus de la funerària Alcañiz. Realitzem serveis per a totes les associacions de veïns, companyies d’assegurances i particulars de Manresa i comarca, trasllats nacionals i internacionals, trasllats de restes, làpides i altres elements per cementiris. Serveis de floristeria.

Adreça: Ctra.Vic, 250, Manresa.
Tel: 93 877 4575

———

Funerària Fontal:

La Funerària Fontal, és la institució funerària degana per excel·lència a Manresa, sent el nostre gran objectiu des del primer dia el d’aconseguir que uns moments tan difícils per a les famílies siguin atesos amb un servei personalitzat i eficient, evitant-los més preocupacions de les que ja tenen.

Funerària Fontal, disposa de 3.000 m2 de superfície (climatitzats en la seva totalitat), que agrupen totes les instal·lacions. En aquest espai, s’hi inclouen 8 sales de vetlla amb serveis independents, on s’ofereix el servei de tanatori ininterrompudament durant les 24 hores del dia i tots els dies de l’any. Sala d’autòpsies, i tots aquells que son necessaris, complint en tot cas amb les normativa establerta.
A més, a l’exterior, disposem d’una zona d’aparcament reservat per als familiars.

Funerària Fontal desenvolupa la seva activitat entre altres poblacions a: Cardona, Camps, Castellfollit del Boix, Fals, Fonollosa, Monistrol de Calders, Mura, Navarcles, Pont de Vilomara, Rajadell, Rocafort, Sant Salvador de Guardiola, Sant Joan de Vilatorrada, Santa Maria d’Oló, Sant Fruitós de Bages i Talamanca.

Adreça: C/ Bruc, 19 – 21, 08241 Manresa
Tel: 93 875 16 44
Fax: 93 872 63 22
Pàgina Web

———-