La teva vida en un llibre

May 13th, 2010 | By | Category: Actualitat

Biografies personalitzades: La teva història en un llibre

T’agradaria tenir la teva pròpia vida explicada en un llibre? T’agradaria tenir la història de la teva família, la dels teus pares, germans o empresa, ben explicada i il•lustrada i poder convertir-la en un record per tota la vida i per totes les generacions?

Recordant.cat, ho fa possible gràcies al servei exclusiu de biografies personalitzades.

Mai havia estat tan fàcil poder tenir el llibre que parla d’aquelles persones que han construït el teu esdevenir.

Com funciona?

Si vols la teva pròpia biografia o la de qualsevol familiar o amic, si vols regalar tota una vida en forma de llibre, Recordant és solució.

A través d’una entrevista personal i presencial amb un membre del nostre equip, repassarem la vida, etapa per etapa, de la persona o entitat biografiada i l’escriurem de forma coherent i professional.

Cada etapa escrita i descrita anirà acompanyada d’il•lustracions en forma de fotos, que caldrà proporcionar al moment de l’entrevista personal

Un cop escrita, la biografia serà enviada de forma digital perquè la família o entitat la pugi corregir en cas que ho cregui necessari. Un cop corregida, Recordant.cat en farà una maquetació professional i una edició limitada en forma de llibre que serà entregada a la persona, família o entitat que ha sol•licitat la biografia.

Més informació

Comments are closed.